Πως επιλέγω το σωστό κιτ για οικιακή ζυθοποίηση

Πως επιλέγω κιτ ζυθοποίησης για πρώτη φορά

Η οικιακή ζυθοποίηση δεν είναι κάτι νέο, για αυτό και θα βρούμε πολλά κιτ για νέους ζυθοποιούς στη χώρα μας.

Πως επιλέγω το σωστό κιτ για παρασκευή σπιτικής μπύρας (Beginners Κιτ) , τι πρέπει να προσέξω? Τι εξοπλισμό θα χρειαστώ (Εξοπλισμός)

 

Δεν είναι μπύρα, είναι εBEERία

Brewit

Η αγάπη μας για την τέχνη της ζυθοποίησης όπως επίσης και η ανάγκη να μεταλαμπαδεύσουμε αυτό το πάθος στον κόσμο, μας έκανε να δημιουργήσουμε αυτό το οποίο ονομάζεται Brewit.gr. Το Brewit είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πέραν της πώλησης προϊόντων οικιακής ζυθοποίησης έχει σκοπό να εκπαιδεύσει τους νέους επίδοξους ζυθοποιούς και να διαδώσει αυτόν τον θαυμαστό κόσμο. Γιατί όμως να επιλέξει κάποιος εμάς;

Πολλοί επίδοξοι ζυθοποιοί έχουν εγκαταλείψει το όνειρο του να φτιάξουν τη δική τους μπίρα για τρεις πολύ σημαντικούς λόγους.

  • Ο χρόνος που χρειάζεται να δαπανήσουν
  • Τα χρήματα που χρειάζεται να επενδύσουν σε αυτή τη προσπάθεια
  • Ο χώρος που χρειάζεται προκειμένου να χρησιμοποιηθεί και αργότερα να αποθηκευτεί ο απαιτούμενος εξοπλισμός.

 

Το ήξερες ότι….

 

Στην Brewit θα βρεις τα πάντα για την οικιακή ζυθοποίηση;

 

Στο BrewIt δίνουμε τη δυνατότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα να δοκιμάσει κάποιος να φτιάξει τη δική του μπίρα με μηδενικό εξοπλισμό, χαμηλό κόστος και ελάχιστο απαιτούμενο χώρο. Το Begginer’s Level, όπως το έχουμε ονομάσει, είναι η ιδανική επιλογή για κάποιον που μπορεί να μην θέλει να αγοράσει εξοπλισμό, να ψάξει συνταγές ή να λερώσει τα πάντα μόνο και μόνο για να δοκιμάσει αν του αρέσει  (και θα σας αρέσει, είμαστε σίγουροι γι’ αυτό) ο κόσμος της οικιακής ζυθοποίησης. Μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς να εισαχθείτε στην οικιακή ζυθοποίηση εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστο κόστος.

Πέρα από τα παραπάνω, στην Brewit είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τη μπίρα. Την έχουμε στην καθημερινότητά μας και θα θέλαμε όλο και περισσότερος κόσμος να την αγαπήσει όπως εμείς. Θα είμαστε δίπλα σας για κάθε απορία, ερώτηση ή κάθε είδους συζήτηση που θα σας ενδιέφερε. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο να σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα προκειμένου να ενταχθείτε και εσείς σε αυτή την τεράστια οικογένεια των ερασιτεχνών ζυθοποιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε και σας ευχόμαστε ολόψυχα η επόμενη μπύρα που θα γευτείτε να είναι δημιούργημά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *